Om oss | Vi kan tak | UTE TAK Stockholm Uppsala

Om oss

UTE TAK startades 2014 med visionen att vara ett takföretag i Stockholm och Uppsala som levererar högsta kvalitét på takarbeten. Vi består av ett gäng med lång och gedigen erfarenhet av takrenovering, takmålning, takservice och andra typer av takarbeten.

Vi erbjuder våra tjänster till företag, föreningar och privatpersoner i både Stockholm och Uppsala. Oavsett behovet för ert tak så är vi på UTE TAK en proffsig och pålitlig leverantör.

Om UTE TAK
 • 2014

  UTE TAK grundas

 • 2015

  Vi blir medlemmar i Plåt & Ventföretagen

 • 2017

  Vi flyttar in i våra nuvarande lokaler

 • 2019

  Vi blir ett Gasell-företag

 • 2022

  Vi blir Trygg plåt-auktoriserade

Vår vision

Vårt fokus är att alltid leverera kvalitét utan att tumma på hållbarhet, miljö eller arbetsvillkor för vår personal. Vi vet att många av våra kunder prioriterar vikten av att projekten blir färdiga enligt tidsplan vilket vi uppnår genom bra kommunikation såväl internt som externt.

UTE TAK, ett företag som levererar högsta kvalitét av takarbeten och är det självklara valet för nuvarande och framtida kunder.

Våra samarbetspartners

Blidö Mur & Puts

Blidö Mur & Puts hjälper till med alla former av fasadarbeten i Stockholm med omnejd. Med över 40 års erfarenhet av fasadarbeten kan de med gott självförtroende kalla sig proffs.

Städtagen

Städtagen är ett auktoriserad städföretag i Stockholm och Uppsala som levererar städtjänster till Brf:er och företag.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss, så hör vi av oss till dig.

  Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att UTE Tak sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.