Jobba hos oss | Vi kan tak | UTE TAK Stockholm Uppsala

Jobba hos oss

UTE TAK erbjuder fullservice för fastighetsägare i Stockholm och Uppsala. Det innebär att vi utför en mängd olika tjänster för våra kunder och arbetet varierar mycket mellan årstiderna.

Lediga tjänster Jobba hos oss på UTE-TAK

Vi söker nya medarbetare för omgående anställning

Vårt mål är helt enkelt att människor som bor och vistas i våra kunders fastigheter alltid ska trivas och må bra. Det handlar om allt från mindre reparationer till större projekt såsom kompletta takrenoveringar. Vi ansvarar för att fastigheter ska stå stadiga i alla årstider vilket i praktiken innebär att vi håller såväl taket som fastighetens omgivningar fri från fallande löv, snö och is.

Vi är ett snabbt växande företag vilket betyder att vi alltid är på jakt efter nya medarbetare, och för rätt personer finns möjlighet till mycket arbete året om.

Du erbjuder oss

För att trivas hos oss behöver du gilla varierande arbetsuppgifter och du drivs av att se direkt resultat i ditt arbete. Du är prestigelös och du är inte rädd för att ”hugga i” när det krävs. Dessutom arbetar vi på höga höjder vilket kräver av dig att du inte är höjdrädd. Du kan kommunicera i svenska och du är en lagspelare eftersom våra arbeten ofta utförs tillsammans med kollegor.

Vi erbjuder dig

Förutom marknadsmässiga löner och allt som omfattas av att vara en seriös arbetsgivare så har vi en härlig kamratskap och förhoppningsvis får du som anställd på UTE TAK ett gäng nya vänner. I och med att många av våra uppdrag är fysiska arbeten så brukar vi säga att vi har förmånen att träna på arbetstid och ofta med stans bästa utsikt eftersom många arbeten utförs på våra beställares hustak.

UTE-TAK som arbetsplats

Kvalificerade tjänster

Med jämna mellanrum uppstår behov av mer avancerade uppdrag som kräver förkunskaper och i vissa fall certifieringar och utbildningar. Dessa tjänster listar vi nedan, tveka inte att klicka vidare för att läsa mer om respektive tjänst. Vi har nästan alltid behov av rekryteringar även här.

För tillfället finns det inga lediga tjänster att söka.

Är du rätt för oss? Skicka en spontanansökan

Vi fyller gärna vår bank med människor som söker arbete. Fyll i formuläret nedan redan i dag så hoppas vi kunna välkomna just dig till oss på UTE TAK.

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att UTE Tak sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.