Fasadrenovering Stockholm Uppsala | Vi renoverar din fasad

Fasadrenovering

Vi på UTE TAK åtar oss alla typer av fasadrenoveringar och fasadmålningar du kan tänkas behöva hjälp med. Vi sköter hela jobbet från start till slut och kan erbjuda totalentreprenad till våra kunder.

Fasadrenovering

Dags för fasadrenovering?

Oavsett om det är en större fastighet eller mindre villa hjälper vi dig gärna att renovera din fasad. Tidigare uppdragsgivare är både fastighetsförvaltare, BRF:er och privatpersoner. Många kunder vill se över och kontrollera sina tak och fasader vid samma tillfälle, därför har vi samlat de resurser som krävs för både tak- och fasadarbeten.

Våra specialister utför fasadrenoveringar och fasadmålningar i Stockholm och Uppsala. Är din fasad i behov av renovering? Kontakta då oss på UTE TAK.

Fasadrenovering i Stockholm och Uppsala

En husfasad får utstå mycket. Väder och vind kan med tiden slita ut och lämna vilken fasad som helst med ett trist yttre. Att strunta i en fasadrenovering kan dessutom på sikt innebära att mer än det estetiska tar skada. Genom att åtgärda sprickor och dylikt i tid förhindrar du större skador som kan leda till dyra och långa reparationer.

En fräsch fasad ger inte bara huskroppen ett ansiktslyft utan minskar risken för exempelvis mögel och ruttnande trä. Istället för att värdet på din fastighet sjunker i takt med att fasaden förfaller, resulterar en professionell renovering av fasaden en värdeökning på din fastighet eller villa.

Ibland behöver fasaden rustas upp lite mer än att måla om. Beroende på vilken typ av fasad du har är det olika steg vid en renovering. Våra kunniga och erfarna fasadmålare anpassar arbetet efter din fasads förutsättningar.

Putsfasader, träfasader och plåtfasader. Vi tar oss alla typer av fasadrenoveringar! Oavsett från vilken tidsepok ditt hus är byggt kan vi ta oss an din fasad. När vi gör fasadrenoveringar är vi noggranna med att bevara fasadens detaljer och unika yttre.

Fasadmålning i Stockholm och Uppsala

En fasadrenovering kan med små medel göra stor skillnad. Fasaden är det första du ser och första intrycket har som bekant stor inverkan. Ibland kan det räcka med en uppfräschning för att återställa fasaden. En mindre uppfräschningen av fasaden, så som fasadmålning, förhöjer utseendet och kan lyfta en hel byggnad!

Olika fasadtyper kräver olika typer av färg och behandlingsprocesser. Våra erfarna målare vet hur din fasad ska ommålas eller nymålas på bästa sätt. Med ett korrekt underarbete med hjälp av UTE TAK får du en fasad med längre livslängd.

Låt UTE TAK rusta upp och måla om din fasad!

Anlita oss för fasadrenovering

Det är enkelt att anlita UTE TAK för din fasadrenovering. Våra proffs sköter renoveringen, så att du kan tänka på annat. Vi på UTE TAK vet vad som krävs för att uppnå ett hållbart resultat av högsta kvalité.

Efter att du kontaktat oss går vi inledningsvis tillsammans igenom dina önskemål. Vi gör en bedömning av din fasad och du får en kostnadsfri offert att ta ställning till.

Vi förstår vikten av ett bra grundarbete för att uppnå bästa resultat. Därför förbesiktar vi alltid fasaden innan arbetet kan dra igång. Vi monterar och placerar ut ställningar för en trygg och säker arbetsplats.

När själva renoveringen påbörjas är det viktigt att fortsätta med kvalité och noggrannhet. Våra erfarna och kunniga målare använder rätt penslar och färg för ändamålet och din fasad.

Med tydlig kommunikation mellan oss och dig som kund kan du vara trygg i att din fasadrenovering blir klar inom utlovad tid. I vårt arbete ingår alltid en slutbesiktning för att säkerställa att arbetet är utfört på rätt sätt. Vi är klara med arbetet när du är nöjd.

Kontakta UTE TAK för fasadmålning och fasadrenovering

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er med fasadrenovering. Hör av dig för en kostnadsfri offert för fasadmålning och fasadrenovering i Stockholm och Uppsala.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss, så hör vi av oss till dig.

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att UTE Tak sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.