Takarbete bostadsrättsföreningar - UTE TAK Stockholm Uppsala

Takarbete BRF

När det är dags för din bostadsrättsförening att byta, renovera eller underhålla fastigheternas tak så kan du alltid kontakta oss på UTE TAK. Vi utför en bred variation av takarbeten och takservice och har lång erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar.

Takarbete bostadsrättsförening

Takarbeten för bostadsrättsföreningar

Vi jobbar tillsammans med fastighetsägare och förening för bästa möjliga upplägg och ser till att hela arbetet flyter på smidigt hela vägen från konsultation till fakturering. Vi utför allt ifrån snöskottning och rutinkontroller till totala fasad- och takrenoveringar.

Vill du ha vår hjälp med takarbete för din BRF? Kontakta oss för att få veta mer om våra tjänster och vad vi kan göra för din fastighet. Vi utför små och stora takarbeten för både enskilda hus och stora föreningar med många fastigheter.

Yttre underhåll bostadsrättsföreningar

Styrelsen i en bostadsrättsförening ansvarar enligt Bostadsrättslagen för att underhålla taket och fasaden på fastigheten. I stort innebär underhåll att hålla något i gott skick och för ett tak görs det genom exempelvis skötsel och rengöring, där taktvätt ingår. Vi rekommenderar att rensa tak, hängrännor och stuprör från löv och mossa två gånger per år. Med ett serviceavtal med UTE TAK garanterar vi att jobbet blir gjort!

Serviceavtal

Många bostadsrättsföreningar tecknar serviceavtal med oss. Det är en trygghet för dig som fastighetsägare då eventuella brister kan upptäckas i tid, innan påföljden blir för stor både tidsmässigt och ekonomiskt. UTE TAK erbjuder serviceavtal för fastigheter i Stockholm och Uppsala.

Boka en kostnadsfri takkontroll med oss så går vi igenom hur vi kan hjälpa er!

Tidigare utförda arbeten

Kontakta UTE TAK

Anlita UTE TAK för er bostadsrättsförening.
Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss, så hör vi av oss till dig.

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att UTE Tak sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.