Takarbete kommersiella verksamheter - UTE TAK

Kommersiella fastigheter

Är ditt företag eller kommersiella fastighet i behov av takarbete? UTE TAK är ditt pålitliga val för takbyte, renovering, service och andra tak- och fasadarbeten.

Takarbete kommersiell fastighet

Takarbeten för kommersiella fastigheter

Vi utför arbetet på ett smidigt och flexibelt sätt och anpassar oss alltid så att verksamheten i dina lokaler störs så lite som möjligt under arbetets gång.

Att underhålla en kommersiell fastighet med regelbundna kontroller, service, takmålning och taktvätt gör att fastigheten blir eftertraktad för affärsverksamheter, kontor och andra slags hyresgäster och besökare. Det är såklart också viktigt att säkerställa att nödvändiga takrenoveringar och kontroller görs för att garantera säkerheten och en bra arbetsmiljö i din kommersiella fastighet. Vi på UTE TAK hjälper dig med skräddarsydda lösningar för din fastighet och utför proffsiga takarbeten som håller länge.

Tidigare utförda arbeten

Serviceavtal

För företag och kommersiella byggnader kan det vara en trygghet att teckna serviceavtal med oss. Du som fastighetsägare har alltid det yttersta ansvaret för fastighetens säkerhet och med ett serviceavtal hos UTE TAK kan eventuella brister upptäckas i tid – innan påföljden blir för stor både tidsmässigt och ekonomiskt. UTE TAK erbjuder serviceavtal för fastigheter i Stockholm och Uppsala.

Boka en kostnadsfri takkontroll med oss så går vi igenom hur vi kan hjälpa er!

Kontakta UTE TAK

Anlita UTE TAK för ert företag eller er kommersiella verksamhet.
Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss, så hör vi av oss till dig.

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att UTE Tak sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.