Takmålning - Måla tak - Uppsala Stockholm - UTE TAK

Takmålning

Behöver taket målas om? Vi erbjuder takmålning främst i Stockholm och Uppsala men även hela landet. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av takarbeten i allmänhet och takmålning i synnerhet.

Takmålning

Vi målar ditt tak i Uppsala & Stockholm

UTE TAK utför alla typer av takmålningsarbeten både till företag, föreningar och privatpersoner. Från att måla om ett villatak till takmålning av ett slott eller större fastighet. Inga jobb är för små eller stora för oss.

Så går takmålning till

Tak är hårt utsatta för slitage som exempelvis regn, vind och sol. Med tiden kan både alger och mossa sätta sig på taket. Redan efter några år kan färg flagna och bidra till att taket ser gammalt ut.

Att måla taket är en ytbehandling som skyddar och förlänger livslängden på taket. Det är en relativt billig investering i stället för att behöva byta till ett helt nytt tak. Dessutom gör takmålning också en stor skillnad rent utseendemässigt och kan ge fastigheten helt nytt liv!

Det första vi gör innan vi kan påbörja processen är att kontrollera taket. Detta för att vi ska kunna bedöma takets skick så att vi kan göra ett så säkert och bra arbete som möjligt.

Innan behandlingen kan börja ska taket rengöras från smuts och tvättas med högtryckstvätt. Efter det skrapar och grundmålar vi taket så att färgen får bra fäste.

Alla tak har lite olika förutsättningar och därför skiljer sig även vårt takmålningsarbete åt från fall till fall. Vilket färgsystem som passar ditt tak bäst kan vi svara på efter vi har konstaterat befintligt underlag. År av erfarenhet, tester av olika färgleverantörer och vårt metodiska målningssystem har gjort så att vi vet hur vi kan leverera ett så bra resultat som möjligt till just ditt tak.

Anlita riktigt proffsiga takmålare

När du anlitar oss på UTE TAK kan du försäkra dig om att jobbet utförs av riktiga proffs med resultat av högsta kvalitet. Vi är noga med att utföra arbetet inom vår bestämda tidsplan. Att erhålla oss som partner för ditt takmålningsprojekt är att vara i kontakt med ett professionellt företag som återkopplar med dig regelbundet. Vi städar och håller arbetsplatsen så ren som möjligt under och efter att arbetet utförts. Vi gör ett kvalitetsjobb från början till slut!

Vi kan måla plåttak

Att måla om plåttak kräver en viss kompetens och är mer komplicerat än man kan tro. Om du vill anlita en takfirma som verkligen kan målning av plåttak – Kontakta oss!

Takmålning Stockholm

Vi tar oss an projekt, stora som små. Du har kanske aldrig sett oss när vi jobbar, men bor du i Stockholm har du förmodligen sett vårt arbete. Vi har målat tak runtom i Stockholm. Villor, sjukhus, hotell och mycket mer.

Älta
Hantverkargatan
Norrtull sjukhus

Takmålning Uppsala

Genom åren har vi fått flera ärofyllda förtroendeuppdrag i Uppsala. 2018 var det vi som fick uppdraget att måla om taket på Uppsala Slott. Vi har även andra erfarenheter från takmålning i Uppsala, såsom Botaniska och Linnémuseet.

Takås Uppsala
Uppsala slott
Takmålning Knivsta

Kontakta UTE TAK för takmålning

Anlita UTE TAK för takmålning. Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss, så hör vi av oss till dig.

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att UTE Tak sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.