Takskottning - Snöskottning Tak - Snöröjning Stockholm

Takskottning och snöskottning

Det kan gå fort från barmark till att första snön faller. Med våra snöskottningstjänster behöver du inte oroa dig för skottningen av taket, våra licenserade snöskottare hjälper dig.

Snöskottning

Anlita UTE TAK för snöskottning

Det kan gå fort från barmark till att första snön faller. Snö kan vara fint men med snö kommer också risker. Om inte snön tas bort från tak finns risk att snö och is rasar ner. Därför behövs snöskottare som kan vara snabbt på plats och som utför ett effektivt och säkert jobb.

Vi har lång erfarenhet av snöröjning och takskottning. Erfarna snöskottare innebär mindre risk för både snöskottarna och allmänheten. Våra takskottare är även måna om att utföra en så skonsam skottning som möjligt för att minimera skador på taken, som att skada färgen eller göra hål i plåten.

Alla snöskottare som anlitas av oss är utbildade i Skotta Säkert – en speciell certifiering som man behöver för att så säkert som möjligt kunna arbeta med snö på tak. På så sätt kan du vara trygg med vilka som skottar på just ditt tak.

Avtal med snöskottning

Snöröjning är fastighetsägarens ansvar. Det händer ofta att fastighetsägare hör av sig om takskottning till företag som UTE TAK för sent eller inte alls och det börjar rasa ner snö eller istappar. Då får fastighetsägarna problem om exempelvis fotgängare eller bilar blir skadade eftersom det är fastighetsägarnas ansvar. Med ett av våra avtal undviker du som fastighetsägare detta.

Vi vet att det är både svårt och tar tid om man inte vet exakt när det är dags att ringa. Därav erbjuder vi olika avtal beroende på vad som passar just dig:

Snöskottning med avropsavtal

Er fastighet finns med på vår lista och vi kommer och skottar eller röjer istappar efter era anvisningar. Vi gör detta enbart efter vi har blivit kontaktade från er. Ansvaret ligger på fastighetsägaren/Brfstyrelsen att kontakta oss i tid.

Snöskottning med bevakningsavtal

UTE TAK bevakar er fastighet och vi bedömer själva när och vad som behöver skottas. Vi tar även hela ansvaret om något eller någon mot förmodan skulle bli skadad som konsekvens av snöras eller ras av istappar från er fastighet.

Kostnadsfri kontroll inför snöskottning

Oavsett vilket snöskottningsavtal ni tecknar med oss så börjar vi alltid med en kostnadsfri kontroll av taket. Allt för att avgöra hur vi ska utföra arbetet på bästa och säkrast sätt.

I kontrollen ingår en sammanställd rapport med bilder och åtgärdsförslag. Rapporten får ni självklart ta del av och behålla. Efter kontrollen få ni ett offertförslag för er fastighet utifrån de behov vi identifierat i rapporten.

Fördelar med att anlita UTE TAK för snöröjning

  • Vi erbjuder alltid en kostnadsfri takkontroll innan avtal
  • Erfarna skottare
  • Skonsam skottning som inte skadar taket
  • Vi ansvarar för egendom samt tredje man
  • Vi är på plats snabbt
  • Säker skottning för våra anställda och fotgängare på marken
  • UTE TAK erbjuder endast licenserade takskottare

Serviceavtal

Vi på UTE TAK erbjuder även serviceavtal för takunderhåll. Du kan välja till takservice i våra snöavtal, eller teckna avtalen separat.

Kontakta UTE TAK för att teckna snöskottningsavtal

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er med takskottning.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss, så hör vi av oss till dig.

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att UTE Tak sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.